VODITELJSTVO ZA NOVE POSLOVNE REALNOSTI

Jasno definiran namen je pomembna lastnost voditeljev organizacij in podjetij v vedno bolj povezanem, kaotičnem in so-odvisnem 21. stoletju. Za doseganje prebojnih rezultatov so danes ključne druge kompetence in znanja, kot še pred desetletjem. Voditelji danes, poleg že usvojenih kompetenc, potrebujejo mehke veščine voditeljstva, kot so na primer samozavedanje, holizem, spontanost in spoštovanje raznolikosti. Predvsem pa mora voditelj graditi okolje, ki spodbuja razcvet pozitivnih motivatorjev. S tem namenom v BB Consulting pripravljamo trening Voditeljstvo za nove poslovne realnosti, ki voditelje pripravlja na raziskovanje in razvoj vseh omenjenih vidikov voditeljstva za prihodnost.  

Trenutno program ni odprt za prijave.

Za informacije o prihajajočih programih nam pišite na info@bbconsulting.si ali se prijavite na BB novičke tukaj.  

PROGRAM

Modul 1: lastnosti voditelja prihodnosti

Voditelj prihodnosti zna uspešno krmariti v vedno hitrejšem toku sprememb z in/ali razmišljanjem, oblikovanjem organizacije, ki uspešno odgovarja na priložnosti iz okolja ter zna uspešno uravnotežiti upravljanje in voditeljstvo, strukturo in prožnost, red in kaos.

Modul 2: načela SQ

SQ je inteligentnost, s katero dostopamo do globljega pomena, vizije, vrednot in namena v naših življenjih in našem voditeljstvu. Ta vrsta inteligentnosti nam pove kdo smo, čemu služimo in kaj je naše poslanstvo. Voditelji, ki načrtno razvijajo SQ, znajo v svojih organizacijah spodbujati zavzeto uresničevanje skupnih ciljev.

Modul 3: vloga pozitivnih in negativnih motivatorjev

Poznavanje pozitivnih in negativnih motivatorjev voditeljem pomaga razumeti in upravljati z organizacijsko klimo. Negativni motivatorji posameznika in time kljub morebitnim kratkoročnim uspehom, vodijo v dolgoročno neuspešnost. Nasprotno pa poznavanje in aktivno razvijanje pozitivnih motivatorjev v organizaciji vodi do dolgoročnega in trajnostnega uspeha.

Izvajalke: Ksenija Špiler Božič, Uršula Butkovič, Anja Šerc

Komu je program namenjen:

  • Vodstvenim kadrom v podjetjih, ki želijo izboljšati zavzetost, inovativnost, organizacijsko klimo in rezultate v svojih podjetjih.
  • Projektnim vodjem, ki iščejo bolj učinkovite pristope za doseganje zastavljenih ciljev.
  • Bodočim voditeljem, ki se pripravljajo na vodstvene položaje.

Več informacij o programu na info@bbconsulting.si