Zabavni BB dan

27.12.2015

Decembra se običajno vsi več zabavamo in sprostimo, saj smo večinoma zaključili z našimi obveznostmi in čakamo na začetek novega, še boljšega leta. V tem času kaj dobrega pojemo in popijemo, se obdarimo in si vzamemo čas za druženje s poslovnimi partnerji, kolegi, sodelavci, prijatelji in družino. 

Zato smo zadnji letošnji BB dan tudi mi zaključili v duhu zabave. Ugotovili smo, da si vsak predstavlja zabavo po svoje, vsekakor pa vsem zabava pomeni nekaj sproščujočega, prijetnega. Spraševali smo se, kako se torej zabavamo, ali si pustimo zabavati se in ali znamo zabavati druge. Naredili smo tudi mini eksperiment, v katerem smo morali zabavati drug drugega. Mislite, da nam je uspelo? wink

Kaj pa zabava v službi? Če se ob delu zabavamo, uživamo. Pa to ne pomeni, da nič ne naredimo! Zabava pri delu prinaša ustvarjalnost, nove rešitve in nove vrednosti. Pa se v službi sploh da zabavati? Če nam okolje omogoča, da sprostimo zavore in zadržke, mislimo, da se da. smiley Poleg tega pa smo prišli do zaključka, da je zabava lahko prisotna povsod, kjer smo otroško radovedni, sproščeni in delujemo s srcem, ne le z razumom. 

 

Zabavni BB dan