Certificiran trening z utemeljiteljico kvantnega pristopa k vodenju prvič v Sloveniji

01.03.2018

Datum in kraj: 11. – 16. maj 2018, Slovenija

Vabimo vas na svetovno priznan certificiran trening duhovne inteligence in kvantnega voditeljstva, ki voditelje nove svetovne realnosti pripravi na učinkovito soočenje z vedno hitrejšo spremenljivostjo, negotovostjo, kompleksnostjo, dvoumnostjo in naraščajočimi zahtevami po delovanju z višjim namenom s strani zaposlenih in strank. 
 
Trening smo zaradi velikega interesa slovenskih udeležencev prestavili v Slovenijo. Ne zamudite te izjemne priložnosti in si z zgodnjo prijavo zagotovite prosto mesto na treningu.
 

Prof. Danah Zohar bo prvič v Sloveniji v sodelovanju z BB Consulting izvedla svetovno priznani 5-dnevni trening, ki voditelje nove svetovne realnosti pripravlja na učinkovito soočenje z vedno hitrejšo spremenljivostjo, negotovostjo, kompleksnostjo, dvoumnostjo in naraščajočimi zahtevami po delovanju z višjim namenom s strani zaposlenih in strank. 

Jasno oblikovano poslanstvo je skupna točka vodilnih posameznikov, podjetij in organizacij naraščajoče soodvisnega 21. stoletja. Raznoliki voditelji se pridružujejo tej novi voditeljski paradigmi v svojih profesionalnih in zasebnih življenjih. Vabimo vas, da postanete tudi vi del skupnosti kvantnih voditeljev, ki z jasnostjo in ciljno usmerjenostjo že delajo odločne korake v ospredje nove svetovne realnosti in navdihujejo druge, da jim sledijo. 

Cena: 2.500 £ (+ DDV). Cena treninga ne zajema stroškov nastanitve in poti. 

Early bird ponudba / velja do 10. marca 2018: - 10%

Predavateljica in izvajalci: utemeljiteljica pristopa k duhovni inteligenci in kvantnem voditeljstvu prof. Danah Zohar v sodelovanju z ekipo BB Consulting.

Več informacij o programu.

Prijave za program v terminu 11.-16. maj so zaprte. Za več informacij o prihajajočih treningih nas kontaktirajte.