Spreminjamo svetove na bolje!

Želimo živeti v svetu, v katerem vsak najde sebe in svojo pot. Verjamemo, da se v vsakemu človeku, timu ali organizaciji skriva potencial, ki ga znamo prepoznati. Naša moč je v tem, da potencial ne le prepoznamo, ampak tudi vemo, kako ga uresničiti. Zato skupaj z vami v prostoru puščamo sled. Tako, ki spreminja svetove na bolje.

BB Informacija

V BB novičkah bomo vsak mesec odgovarjali na vaša vprašanja s katerimi se soočate na poti Biti Boljši. Verjamemo namreč, da se vsak od nas na tej poti sooča z večjimi in manjšimi izzivi. Na vaše izzive bomo odgovarjali s konkretnimi usmeritvami v smeri izboljšanja določenega delovanja ali vedenja.

Več o tem

V iskanju vrhunca

Knjiga V iskanju vrhunca je knjiga Ichaka Adizesa, ki se ukvarja z življenjskim ciklom gospodarskih družb, za katere, kot trdi avtor, ni nujno, da sledijo življenjski črti živih bitij, ki se rodijo, dosežejo vrhunec in umrejo. Organizacije lahko vztrajajo na poslovnem vrhuncu veliko dlje, celo v nedogled, in se tja tudi povrnejo iz zatona. 

Več o tem

Uvodniki BB novic

Vsak mesec vas v naše BB e-novičke pospremijo BB uvodniki. To so razmišljanja o vsakodnevnih a pomembnih temah, ki jih v BB Consulting zapišemo bodisi po skupnem razmišljanju z vami na BB dnevnih ali dnevih odprtih BB vrat ali pa po razmisleku BB ekipe. Na tem mestu so zbrani uvodniki vseh BB novic, po mesecih.

Več o tem

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje. 

Reference