BB šola za skupno premikanje mej mogočega

26.09.2022

Po tehtnem razmisleku smo se v BB ekipi odločili, da vas povabimo na skupni razvojni eksperiment, ki bo potekal pod okriljem BB šole. BB šola s tem dobiva dodatni prostor za skupni razvoj in sodelovanje. Zavedamo se ključnosti in nujnosti izmenjav o novih načinih (trajnostnega) vodenja, upravljanja s kadri in dela nasploh, kot tudi povezovanja pri soočanju z negotovostjo in spreminjajočimi se trendi in razmerami na trgu dela. In verjamemo v to, da lahko tudi mi kot vaš partner najboljše rastemo in se učimo z vami.

Skupno premikanje mej mogočega, 19. - 21. 10. 2022Oktobrski skupnostni eksperiment v sklopu BB šole tako koncentriramo na 2 dneva in ga odpiramo za prijave brez kotizacije. Vsi izbrani udeleženci bodo pokrili le svoje stroške bivanja in nastanitve.

Ob prijavi z nami delite vašo motivacijo za udeležbo na skupnem eksperimentiranju s svežimi temami, pogledi in pristopi. Še posebej se veselimo prijav, ki izkazujejo osebno pripravljenost udeleženca_ke, da bo z nami all in, ter ki pokažejo, kako bo naprej delil_a rezultate dela, znanje in učenja (s svojo ekipo, nami in širše).

Prijave zbiramo do 4. oktobra tukaj.

To počnemo, ker so sodelovanja in partnerstva v ospredju našega delovanja. Zato želimo v skladu z našimi temeljnimi vrednotami, kot tudi aktualnimi pretresi v družbi in gospodarstvu, dodatno odpreti prostor za skupno učenje, preizkušanje novih praks in oblikovanje boljših oblik poslovanja.

Več informacij in prijave tukaj.

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke