BB dan odprtih vrat je za nami

23.09.2022

BB dan kolaž fotk

BB dan je vedno priložnost za srečanje prijateljev, partnerjev in sogovornikov, da v prijetnem vzdušju izmenjamo poglede, razmišljanja in načrte za prihodnost. Veseli nas, da smo prostor delili z Jennifer Smith iz Meath Partnership, ki nam je predstavila učenja iz projekta StayOn, v katerem sodelujemo kot podporniki coachem in 'feel good' partnerji, t.j. projektni integratorji, ki skrbimo za kvaliteten razvoj odnosov, komunikacijo in prenos znanj z namenom, da se poveča učinkovitost skupnega dela.

Na tokratnem dnevu je bila v ospredju naša skupna družbena odgovornost do mladih, organizacijska kultura za učenje in razvoj ter prenos med generacijami.

 

Iskrice iz srečanja:

  • organizacijska kultura in skupne vrednote so lepilo, predvsem v kriznih trenutkih
  • brezpogojna sprejetost je ključna pri vključevanju izključenih
  • prioritete mladih generacij so se spremenile, potrebno jih je razumeti in jih nasloviti
  • mladim je potrebno dati priložnosti prej
  • na vrednost, ki jo želimo ustvarjati v prihodnosti, je potrebno danes gledati bolj celostno
  • vsaka organizacija potrebuje Feel Good partnerja / projektnega integratorja

 

Mi bomo še naprej držali prostor za izmenjavo različnih pogledov, vnašali inspiracijo v načrtovanje prihodnosti ter vedno znova verjeli v potencial ljudi z dobrimi nameni – naj bo to v kompleksnih transformacijah organizacij ali mednarodnih razvojnih projektih.  

Prva priložnost, da se nam tudi vi na tej poti (zopet) pridružite, je brezplačni eksperiment v sklopu BB šole, ki bo potekal od 19. do 21. oktobra na neznani lokaciji. Prijave zbiramo do 4. oktobra tukaj.

P.S.: In hvala, Gostilna Danilo, za slastno spremljavo in podlago.

BB dan odprtih vrat je potekal v sklopu mednarodnega projekta StayOn, ki ga sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška, prek Sklada Finančnega mehanizma EGP in Norveškega finančnega mehanizma za zaposlovanje mladih.

 

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke