Politika zbiranja, hrambe in varovanja osebnih podatkov



1. Podatki podjetja – upravljavca osebnih podatkov
Podjetje: BB Consulting, razvoj potencialov, d.o.o.
Naslov: Dunajska cesta 199, 1000 Ljubljana
Elektronska pošta: info@bbconsulting.si
Telefonska številka: 01 200 93 37
Spletna stran: www.bbconsulting.si
Davčna številka: SI51583640
Matična številka: 7219083000

Zakonita zastopnica: Ksenija Špiler Božič

 

2. Pridobivanje/zbiranje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke (ime, priimek, e-naslov in področje vašega zanimanja za naše delovanje) nam z vašo privolitvijo lahko posredujete s prijavo na e-novice (v nadaljevanju BB novičke), preko prijavnega obrazca na spletni strani www.bbconsulting.si, ali na naših dogodkih. 


3.  Uporaba, obseg in namen hranjenja ter obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo z namenom, da z vami delimo razmišljanja o temah, s katerimi se soočajo voditelji 21. stoletja ter vam predstavljamo priložnosti in aktualne novice povezane z našim delovanjem. V skladu s tem največ 3-krat mesečno na zbrane elektronske naslove pošiljamo BB novičke.

Zbrane osebne podatke obdelujemo za statistično analizo poslanih BB novičk (vsebinska področja zanimanja za naše storitve in aktivnosti) in v povezavi s tem za namen oblikovanja in pošiljanja bolj usmerjene ponudbe oziroma vsebin, ki se skladajo z interesnimi področji naših (potencialnih) naročnikov in sledilcev.

Vse osebne podatke, navedene zgoraj, skrbno hranimo in ščitimo v skladu z Evropsko Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in ZVOP-1.


4. Obdelovalci osebnih podatkov

Poleg zaposlenih v podjetju BB Consulting d.o.o. imajo posreden dostop do osebnih podatkov tudi podjetja, ki upravljavcu nudijo tehnično podporo pri uporabi informacijskih tehnologij (izdelovalci in vzdrževalci spletne strani in vzdrževalci informacijske opreme), toda ne za namen lastne uporabe ali posredovanja teh podatkov katerikoli tretji osebi. Vsa ta podjetja so zakonsko in pogodbeno zavezana k skladnosti z GDPR. Zbranih osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.


5.  Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika v podjetju BB Consulting d.o.o. hranimo dokler obstaja namen zbiranja in hrambe podatkov, omenjen v 3. točki tega besedila, oziroma do delnega ali popolnega preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu privolitve posameznika se njegove osebne podatke nemudoma trajno izbriše.


6.  Pravice posameznika

Vsak posameznik, katerega osebne podatke hranimo in obdelujemo, lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva vpogled, popravek, popoln ali delni izbris, omejitve obdelave, ugovor obdelavi, prenosljivost obdelave in prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic privolitve za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolite izvajala do njegovega preklica. Vse omenjene zahteve, ki se nanašajo na vpogled ali spremembo v hrambi in obdelovanje osebnih podatkov, naslovite na info@bbconsulting.si. Posameznik se lahko od BB novičk preprosto odjavi s klikom na povezavo Odjava, ki se nahaja v nogi vsakokratnega sporočila. Na omenjeni elektronski naslov lahko naslovite tudi vsa vprašanja in komentarje v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v podjetju BB Consulting.


Maj 2018