Predpraznični popust: V iskanju vrhunca

10.11.2016

Knjiga je eno lepših in uporabnejših daril.

Izkoristite predpraznični 20% popust in naročite knjigo V iskanju vrhunca za 29,60 eur

"Dr. Adizes preprosto in v zelo zanimivem, živem jeziku predstavi življenjski cikel družb, normalne in abnormalne probleme, ki se pojavljajo v posameznih fazah, in rešitve zanje. Ker uporablja izrazje iz vsakdanjega življenja, psihologije in medicine, je knjiga zelo živa, lahko zapomnljiva in zato zagotovo nekaj posebnega na trgu poslovnih in managerskih knjig. 
Avtor s slikovitim jezikom zajame bistvo izzivov vsakega podjetja in podjetnika navede, da se poglobi sam vase in v svojo družbo ter jo začne zdraviti. Zdravje, vrhunec življenjskega cikla podjetja, je po njegovem idealno ravnotežje med prilagodljivostjo in nadzorom, ki sta drug drugemu v pomoč in podporo. To ni točka na krivulji življenjskega cikla, ampak je stanje, ki ga lahko ohranjamo, obdržimo in tudi ponovno najdemo, če smo ga že prešli. V tem, kako to stanje doseči, je avtor zelo konkreten, kar je velika dodana vrednost te knjige."

Več o knjigi si lahko preberete tukaj, kjer jo lahko tudi naročite, naročila pa sprejemamo tudi neposredno na info@bbsvetovanje.si