Oktobrski BB dan posvečen joku

05.10.2014

Vabimo vas na oktobrski BB dan, za katerega smo si izbrali zanimiv naslov: Jok je pol zdravja. "Boj se ljudi, ki ne znajo jokati!" poje Andrej Šifrer in verjamemo, da se je vsak od nas v življenju že pošteno zjokal, morda tudi v službi. Zato vas vabimo na pogovor o joku v poslovnem svetu in razmišljanju tej temi.
 
Pridružite se nam v četrtek, 16. oktobra, ob 8.30 na Dunajski 199!

Po naših izkušnjah življenje ni samo smeh. Jok in smeh sta dve plati vseh aspektov našega življenja, pogosto pa se osredotočamo le na tisto bolj prijetno plat - smeh. Zato se nam zdi pomembno odpreti tudi temo joka in skupaj raziskati še drugo plat, ki nas prav tako spremlja - na delu in izven njega. Če je smeh pol zdravja, je druga polovica morda jok.

Kot vedno, za BB dan ohranjamo četrtkovo jutro, da imamo po skupnem druženju pred vikendom še dovolj časa, da katera od spoznanj preizkusimo tudi v praksi. Pridružite se nam torej 16. oktobra ob 8.30 v prostorih BB Svetovanja na Dunajski cesti 199 v Ljubljani. 

Naše BB dnevno druženje bo trajalo cca. do 10. ure, kot vedno bomo poskrbeli za jutranjo kavico in prigrizek, tokrat pa glede na temo še za robčke.

Svoje mesto na BB dnevu si rezervirajte s prijavo na e-naslov info@bbsvetovanje.si do torka, 14. 9. 2014. Prijava na BB dan je obvezna, saj je število udeležencev omejeno na 10.

Informacijo lahko delite tudi z vašimi sodelavci in kolegi, ki bi jih želeli seznaniti z BB dnevom ali jih pripeljati s seboj.