Odpiramo nov Krog Junakinj

18.04.2014

Drage dame, Junakinje!

V BB Svetovanju za ženske pripravljamo posebno skupinsko izobraževalno-coaching druženje, ki smo ga poimenovali Krog Junakinj. Ideja za Krog Junakinj se je porodila med udeleženkami enodnevne delavnice Pot Junakinj, ki so se skupaj odločile nadaljevati začeto pot. 

Z namenom, da tovrstno izkušnjo in podporo ponudimo več junakinjam, v prostoruodpiramo nov Krog Junakinj, namenjen vsem vam, ki stopate v nove vloge, na nove poti, novim izzivom naproti ali pa imate v sebi željo po novih korakih in potrebujete dodatno spodbudo, pogum in podporo za prvi in vse naslednje korake. 

V nov Krog Junakinj vas vabimo v četrtek, 8. maja 2014, ob 18. uri na Dunajsko cesto 199 v Ljubljani.

Kaj je Krog Junakinj?

Krog Junakinj je zaključena družba žensk, ki si v svojem življenju želijo narediti korak naprej in svojo pot nadaljevati v stiku s sabo. Krog Junakinj vam ponuja kombinacijo in ravnovesje med duhovno in življenjsko platjo uvajanja sprememb. 
Za energetsko in duhovno podporo na poti ter vzpostavljanje stika z boginjo v sebi poskrbi Andreja Cepuš, 'Social Artist’ oz. povezovalka različnih svetov v skupno celoto, ki deluje na osveščanju, navdihu, avtentičnem voditeljstvu, srčni inteligenci in prinašanju novih modelov kreacije v našo zavest. 
Ksenija Špiler Božič pa s svojimi dolgoletnimi coaching in trenerskimi izkušnjami srečanjem doda še praktično raven, kako odkrite ideje spraviti v 'realno' življenje. 

Kako poteka Krog Junakinj?

Junakinje se v zaključeni družbi in omejenem številu, ki ohranja intimno vzdušje Kroga, srečujejo 1x mesečno s poletnim premorom. Srečanja potekajo ob četrtkih ob 18. uri na Dunajski cesti 199 v Ljubljani in trajajo 3 ure.

En cikel Kroga Junakinj sestavlja 6 srečanj, na katerih obravnavamo 6 vsebinskih sklopov:

1. Zakaj sveta ženska energija in pot kreacije?
2. Omejujoča prepričanja
3. Kvaliteta moči
4. Lunin cikel ustvarjanja
5. Soustvarjanje je užitek
6. Skupna žetev

Na srečanjih se pod strokovnim vodstvom skupaj pogovorimo o izzivih, dvomih in vprašanjih, ki se nam na naši poti ali preden nanjo sploh stopimo na pot porajajo ter poiščemo rešitve in si medsebojno nudimo dodatno podporo pri soočanju z ovirami na poti.

Kako sodelujem?

Nov Krog Junakinj s svojim delovanjem prične v četrtek, 8. maja. Vse Junakinje, ki vas zanima sodelovanje, se na srečanje prijavite do 30. aprila nainfo@bbsvetovanje.si

Cena posameznega srečanja je 30 EUR + DDV.

Lahko se odločite za sprotno plačilo za vsako srečanje s ceno 30 EUR + DDV / srečanje ali enkratno plačilo vseh 6 srečanj s ceno 150 EUR + DDV.
Ob prijavi sporočite tudi vaše podatke za izdajo računa.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja, s katerimi razkadimo vaše dvome, smo vam na voljo preko e-pošte info@bbsvetovanje.si ali telefona 01 200 93 37.


Vabljene v Krog Junakinj, kjer bomo skupaj stopale po poti Junakinje!


Veseliva se vaše družbe,


Andreja Cepuš in Ksenija Špiler Božič