Mreženje s Ksenijo v Divinu

23.04.2015

Včeraj zvečer je v restavraciji Divino v Kristalni palači v Ljubljani potekalo mreženje s Ksenijo Špiler Božič, iskalko biserov. Mreženje je organiziral Zavod Ypsilon, in sicer v okviru projekta Learn4Life.

V zanimivem in navdihujočem intervjuju je Ksenija v začetku večera najprej razkrila del svoje zgodbe o uspehu in s poslušalci delila svoje izkušnje in strahove, pa tudi svoje strasti in dosežke, na katere je ponosna. Razložila je tudi, zakaj ji pravijo iskalka biserov: verjame namreč, da se v vsakem posamezniku skriva vsaj en biserček, ki ponese iskrice v oči in zavoljo katerega je vredno nekaj tvegati in vztrajati. Med zanimivimi življenjskimi zgodbami in anekdotami je podelila tudi nekaj nasvetov, ki smo jih mladi udeleženci mreženja na začetku svojih kariernih poti, z navdušenjem srkali. Po vprašanjih iz publike, na katera je Ksenija rada odgovorila, smo se »pomešali« in spoznali med seboj ter izmenjali kontakte tudi udeleženci mreženja, skupaj s Ksenijo in organizatorji dogodka. Večer smo zaključili navdihnjeni, z dobrim občutkom, optimizmom in željo, da se še kdaj srečamo.

Za konec pa še najpomembnejši Ksenijin nasvet za vse nas: »Nikoli ne obupajte nad svojimi sanjami, ker se vedno najde pot, da jih dosežete!«

Foto: Zavod Ypsilon