Popotovanje zase 

Popotovanje Zase je program 7 srečanj, skozi katera udeležence in udeleženke vodimo skozi proces samospoznavanja in postavljanja osebnega cilja. Kot skupina pa si nudimo podporo na tem popotovanju.

Namen in cilj programa:
Spoznati kaj je enakočutnost in kako jo živeti, obenem pa se spoznati, povezati s samim seboj in dvigniti samozavedanje (kdo sem, v kaj verjamem, kaj mi je pomembno in kaj si želim). Na podlagi tega je namen najdi tudi pomemben osebni cilj in se s sočasno podporo na pot do cilja tudi podati.


Teme 7 srečanj:

1.  Kaj je enakočutnost v povezavi s samozavedanjem? (uvod v program, predstavitev načina dela, spoznavanje enakočutnosti, zakaj je pomembna, zakaj samozavedanje, …)
2.  Kdo sem in v kaj verjamem? (razkorak med »kdo sem« in »kdo bi rad bil«, negativna  prepričanja, ki me ovirajo, …)
3.  Kaj mi je pomembno in kaj si želim? (vrednote, razkorak med tem, kar govorimo, da nam je pomembno in tem, kar delamo, kaj si želimo)
4.  Moj cilj (določimo cilj na podlagi vseh spoznanj, samozavedanja)
5.  Kako ostati na poti do cilja in doseči cilj I? (komunikacija z drugimi o cilju, ki ga želimo doseči, kako preseči ovire,  kako se spopasti s strahovi)
6.  Kako ostati na poti do cilja in doseči cilj II? (kako reševati konflikte, probleme, priprava in soočanje s spremembo)
7.  Zaključek in popotnica za naprej

Vse teme povežemo tudi z enakočutnostjo, kako enakočutno doseči cilj – enakočutno do sebe in drugih. Tekom srečanj se bomo spraševali, kaj za dosego želenega že imamo, kaj še potrebujemo (podpora, znanja, kompetence, sposobnosti, izkušnje, …).

Potek programa in srečanj:

Vsako srečanje traja 3 ure in obravnava določeno temo. Med posameznimi srečanji udeleženci programa dobijo nalogo, ki jo delajo med srečanji in jo na naslednjem srečanju skupaj preverimo, predebatiramo in poiščemo znanja, izzive ob tej nalogi.

Metode dela: dialog, osebnostni vprašalniki, coaching, meditacija

Trajanje: 7 mesecev: 7 x 3 urno srečanje

Št. udeležencev: min. 6, max. 10

Okvirni termin in lokacija: predvidoma četrtek 1 krat mesečno, 17.30 – 20.30, pisarna BB Consulting v stavbi TR3 na Trgu republike 3 v Ljubljani.

Cena programa: 630 EUR + DDV (možnost plačila na 4 obroke), študentom in brezposelnim nudimo 15 % popusta. 

Pogoji sodelovanja: Aktivna udeležba na min. 6 srečanjih, izvajanje nalog med srečanji, plačilo programa pred začetkom izvajanja.

Izvajalke programa: Ksenija Špiler Božič

~~~

Udeleženci so o programu povedali ... 

"Meni pomenijo BB srečanja in naloge čas, ki ga aktivno posvetim sebi in prevetrim v sebi, kaj si zares želim, to tudi zapišem in zato hitreje in jasneje delam konkretne korake na tej svoji poti. Zelo ste mi pomagale izkristalizirati  kaj si zares želim, in da več ne dvomim, da sem na svoji pravi poti. Zdaj stopam po njej še bolj pogumno, jasno, srčno, veselo, zadovoljno in enostavno. Vse se postavlja na svoje pravo mesto." (Vesna H.)

"Program Popotovanje zase me je našel, kjer sem ga najbolj potrebovala (česar se ob začetku programa nisem niti zavedala). V udobju mojih dnevnih navad in prepričanj o sebi. Skozi izjemno strokovno vodenje, skrbno povezovanje skupine  in predstavitev konkretnih orodij mi je ekipa BB Svetovanje skrbno postavila ogledalo ter me pripravila do tega, da se ogledam iz različnih kotov. Z orodji, ki sem jih dobila, pa začenjam te raznolike kote razumevati, sprejemati in jih imeti rada.Rezultat? Danes sem do sebe bolj prizanesljiva, mirna ter opremljena z orodji s katerimi se učim bivati v 'tem trenutku'.  Prav tako pa sem dobila neverjetno mrežo sopotnic – raznoliko skupino žensk s katerimi delimo del poti, se podpiramo ter razumemo. Hvala za to izjemno popotovanje in se iskreno veselim naslednjega." (Anja Š.)

Nekaj vtisov po posameznih srečanjih ...

"Hvala popotnicam in popotniku in tršici, ker se v vaši družbi vedno napojim, dvignem energijo in dobim nove ideje in zamisli."

"Uživala sem vsako minuto!"

"Dekleta so mi popolnoma polepšala dan, glede na današnje dogodivščine. Sem sproščen in pomirjen. HVALA!"

"Hvaležna sem za razumevanje in sprejemanje."

 

Vabljeni k prijavi na info@bbconsulting.si