Partnerska mreža

 

Jerebika, Nataša Škofic Kranjc

Nataša Škofic Kranjc je osnovno formalno znanje sociologije nadgrajevala s študijem psihodinamike skupin ter s študijem nevrolingvističnega programiranja na Andragoškem centru v Ljubljani, kjer je pod okriljem Stoegerjevega inštituta iz Muenchna pridobila znanje in certifikat mojstrice poslovne komunikacije.

Svoje znanje je poglabljala tudi z izobraževanjem na področjih realitetne teorije, geštalta, transakcijske analize ter coachinga. V več kot desetletni delovni praksi z ekipami in s posamezniki je izoblikovala uspešen učni pristop pri delu z ljudmi, ki temelji na odzivnosti in sposobnosti takojšnje prilagoditve posebnostim situacije. 

Strokovna področja:

  • Težje vodljivi sodelavci (stranke): Kako voditi problematične sodelavce
  • Uspešna prodaja
  • Sporočanje slabe novice in pretehtane kritike
  • Dobra osebna predstavitev, javno nastopanje
  • Komunikacija v težavnih razmerah

 

Hedoni Intuicija, Bogo Seme

Človek naj zaživi v Harmoniji notranje modrosti in
kot Naravno bitje preprosto uživa dar življenja in dneva.
Z Energijo notranjega miru naj
Ozaveščeno živi življenje v zunanjem svetu.
Naj živi in užije vsak DAN svojega življenja.

Osnovni program podjetja Hedoni Intuicija, “Sončnica AVA”, je enoletni razvojni intuitivni program, pri katerem gre za podporo pri razvoju osebne znamke in s tem povezane poslovne kariere. V ospredju je razvoj poklicne kariere v sinhronizaciji z naravo. Celoten program temelji na spoznanjih in metodah ter sistemih, ki so se razvili v 24 letih intuitivnih treningov in delovanja podjetja Hedoni. Bistvo programa je povečanje osebnega vpliva, obsega pa intuitivni trening s poudarkom na razvoju duhovne, čustvene in razumske inteligence, s katero razvijamo notranjo intuicijo za boljše odločanje na vseh ravneh življenja. Program obsega tudi spremljanje zunanjega utripa osebne znamke naročnika in intuitivno razmišljanje na osebnem srečanju, z razvijanjem različnih scenarijev za posamezen izziv, preizkušnje, težave ali problem.

Hedoni Intuicija je strateški partner podjetja BB Consulting in skupaj z njim razvija posebni program: “Družinski osebni strateg”.