Vabimo vas, da BB dan povabite k vam!

27.06.2014

Kot smo že večkrat sporočili in zapisali, smo z junijem zaključili s prvim ciklom BB dnevov. Ker pa od vas, udeležencev, dobivamo pozitivne odzive in pohvale za to, kar se na BB dnevih dogaja, smo se odločili BB dan poleti narediti mobilen. Vabimo vas, da BB dan povabite k vam! Z veseljem se oglasimo na vseh koncih Slovenije in izkušnjo BB dneva delimo z vami v vašem okolju.

Kaj je BB dan?
BB dan je skupinsko razmišljanje o temi, ki jo določimo predhodno. Poleg tega, da skupaj iščemo rešitve, ki se nanašajo na obravnavano temo, se skozi skupinski coaching pripravimo na naslednje korake, za katere ugotovimo, da jih moramo narediti. BB dan poteka uro in pol, v tem času pa pod vodstvom BB ekipe pridemo do jasnih in konkretnih zaključkov in naslednjih potrebnih korakov. 
Doslej smo na BB dnevih obravnavali teme: ljubezen, odgovornost, zabava, svoboda, poslanstvo.

Kakšna je vloga ekipe BB Svetovanja na BB dnevu?
Ekipa BB Svetovanja na BB dnevu moderira skupinski pogovor, nudi strokovne nasvete in udeležence spodbuja ne le k razmišljanju, ampak predvsem k akciji, udejstvovanju spremembe, ki je za posameznika potrebna.

Zakaj BB dan pri vas?
Z BB dnevom smo začeli letos in glede na pozitivne odzive in vprašanja predvsem tistih, ki se nam na naših srečanjih niso mogli pridružiti, smo se odločili, da poletni premor izkoristimo za to, da BB dan približamo tistim, ki se nam med letom iz takšnih ali drugačnih razlogov niste uspeli pridružiti, pa ste si tega želeli. Z mobilnim BB dnevom vam omogočamo, da namesto, da bi vi prišli k nam, pridemo mi k vam, ne glede na to, kje se nahajate. BB dan prinesemo k vam in vam omogočimo izkušnjo za vas in vaše zaposlene, da se v formatu BB dneva pogovorimo o temi, ki je pomembna vam in vašim zaposlenim. Zato izkoristite priložnost in povabite BB dan v vaše okolje.

Koliko ljudi se lahko udeleži BB dneva?
Število udeležencev na BB dnevu je omejeno na 10. Potrebno je namreč aktivno sodelovanje in vključenost vseh prisotnih, kar pa lahko zagotovimo ob manjšem številu udeležencev.

Kako povabite BB dan k vam?
Vaš interes, da bi se BB dan zgodil v vašem podjetju, nam javite nainfo@bbsvetovanje.si. Uskladili se bomo za možni termin ter pogovorili o temi, udeležencih in vseh ostalih podrobnostih.


Veselimo se vašega povabila!

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke