Utrip članstva s Ksenijo Špiler Božič in Andrejem Božičem

10.07.2017

Poletni Utrip članstva, ki ga organizira Združenje Manager je potekal 7. 7. 2017 v Rimskih Termah. Gosta dogodka sta bila Ksenija Špiler Božič in Andrej Božič, ki sta spregovorila o tem kako ugled delodajalca vpliva na pridobivanje kadra.

Vrednote so osrednji element ugleda delodajalca - kako vrednote postavi in jih živi. Delodajalci, ki imajo jasno definirane vrednote in aktivno delajo na tem, da se te vrednote v čim večji meri udejanjajo na vseh področjih in nivojih, so v luči zaposlenih bolj kredibilni in s tem bolj privlačni.

Kot so dodali udeleženci dogodka, so ravno zaposleni ambasadorji in glasniki podjetja. Vendar to postanejo le, ko so s svojim delodajalcem zadovoljni, se počutijo spoštovani in pripadni. Sicer postanejo glasniki negativnih informacij, ki delodajalčev ugled zmanjšujejo. Zato je postavljanje in udejanjanje vrednot v podjetju zelo pomemben proces, ki sta se ga Ksenija Špiler Božič in Andrej Božič lotila tudi v Steklarni Hrastnik. Ta je iz neželenga delodajalca tudi zaradi svojih vrednot ponovno postala privlačna za najboljše kadre.Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke