Ustvarjamo s strastjo

25.10.2013

Andrej Božič se je 22. oktobra 2013 z zgodbo preoblikovanja Steklarne Hrastnik predstavil na poslovnem dogodku B4B (Bisnode For Business ali Best For Businesses), ki je namenjen inspiraciji in motivaciji poslovne javnosti, spodbuja podjetništvo in obiskovalcem omogoča druženje in povezovanje z novimi ljudmi. 

Poleg osrednjega govornika, psihoterapevta z dolgoletno prakso v individualni, partnerski in skupinski terapiji, dr. Zorana Milivojeviča in Andreja Božiča so svoje zgodbe, ki jih je podpisala izjemna podjetniška strast predstavili še dr. Jožica Rejec, direktorica Domel d.o.o.,Joško Sirk, lastnik »oštarije« La Subida, Ana Lukner, Anina zvezdica in dr. Matjaž Peterka, COBIK.

Maria Anselmi,direktorica podjetja Bisnode, ki je dogodek organiziral, je v svojem uvodnem nagovoru povedala, da jim je skupno to, da se njihov uspeh ne meri le z rastjo prihodka in dobička, ampak v načinu, s katerim so uspeli prepričati okolje okoli sebe, da jim sledi. Tega učinka zaenkrat ekonomsko še ne znamo zelo dobro ovrednotiti, vemo pa, da bo zelo pomemben za prihodnji ekonomski razvoj. 

Enako razmišlja Andrej Božič: »Ni dobrih številk brez odličnih ljudi za njimi. Recept za uspešno sanacijo je tako preprost, da verjetno ravno zato vanj ne verjamejo. Spoštovanje, zaupanje ter ustvarjanje trajnega odnosa z ljudmi. Nato pa seveda akcija, brez iskanja izgovorov, bližnjic, samopomilovanja in pritoževanja. In to je vprašanje, ki ga morda najbolj pogrešam – najprej o ljudeh, ne samo o številkah.”

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke