Okrogla miza: Odgovorno vodenje in obvladovanje sprememb

08.09.2016

22. in 23. septembra bo Kongresnem centru Rogaška v Rogaški Slatini potekala Problemska konferenca komunalnega gospodarstva.

Na dvodnevni konferenci boste lahko slišali najrazličnejše goste, med drugim tudi Andreja Božiča, ki bo sodeloval na okrogli mizi, prvi dan konference. Osrednja tema letošnje okrogle mize je Odgovorno vodenje in obvladovanje sprememb.

"Motiviranje in usmerjanje ljudi v doseganje zastavljenih ciljev sta dva izmed temeljnih pogojev za uspešno poslovanje. Povezovanje osebnostno različnih posameznikov v učinkovito in uspešno skupino je izziv vseh vodij, saj le s pravilnim vodenjem, razvijanjem talentov in ustvarjalnim delom lahko dosegajo vrhunske rezultate.

Z našimi gosti bomo spregovorili o tem, kako se vodenja in usklajevanja dela posameznikov pri doseganju skupnega cilja in odličnih rezultatov lotevajo v podjetju, športu in umetnosti, ter osvetlili tudi povsem teoretični vidik. Verjamemo, da bomo bogate in raznolike izkušnje naših gostov prenesli tudi na vodenje komunalnih podjetij." 

Več o programu in gostih na spletni strani Zbornice komunalnega gospodarstva

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke