Na poti Popotovanja zase

14.03.2018

Poti osebnostnega razvoja je več in vsi po njej stopamo bolj ali manj zavestno. Predvsem pa to postane pomembno, ko v vsakodnevnih situacijah ugotovimo, da smo izgubili stik s samim seboj ter se sprašujemo kdo smo, v kaj verjamemo, kam želimo, kaj nam je prav zares pomembno. Skozi raziskovanje odgovorov na ta vprašanja se krepimo v našem razumevanju sebe, ter sprejemanju prostora in trenutka v katerem se trenutno nahajamo. 
 
V BB ekipi smo z namenom ustvarjanja prostorov za raziskovanje teh vprašanj pred tremi leti začeli s programom Popotovanje zase, ki namesto iskanja pravih odgovorov, vabi k skupinskemu raziskovanju vseh tistih vprašanj, s katerimi se kot skupina soočamo. Skupinska dinamika daje podporo na tej individualni poti, skrbno in profesionalno vodenje pa osmišlja posamezne korake naprej (ali nazaj). 
 
Do sedaj smo v skupno petih letnikih z dvema generacijama skozi izkustveno učenje skupaj raziskovali teme kot so enakočutnost, vrednote, fokus, cona (ne)udobja, prepuščanje. 
 
 
Vsako srečanje začnemo z meditacijo ter kot skupina zaključimo z oblikovanjem in deljenjem misli, ki so zaznamovala naš skupni čas.  

Letniki so sestavljeni iz sedmih srečanj ter potekajo enkrat mesečno.

Če bi se nam tudi vi v naslednjem letu želeli pridružiti na tej poti pišite nam pišite na info@bbconsulting.si.

 

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke