Junija zaključujemo s poslanstvom

09.06.2014

Z junijskim BB dnevom zaokrožujemo prvo sezono BB dnevov, na katerih smo soustvarjali zanimiva razmišljanja o ljubezni, odgovornosti, zabavi in svobodi. Junija bomo govorili o poslanstvu in s tem zaključili prvi tematski sklop.

Na junijski BB dan vabljeni v četrtek, 19. 6.!

Tokrat smo za temo izbrali poslanstvo, s katerim si bomo pripravili kar nekaj vprašanj za poletno razmišljanje. Verjamemo, da se nam boste pridružili na skupinskemu razmisleku o izbrani temi in da bomo skupaj ponovno našli rešitve in ideje za prve korake v želeno smer.

Kot vedno, za BB dan ohranjamo četrtkovo jutro, da imamo po skupnem druženju pred vikendom še dovolj časa, da katera od spoznanj preizkusimo tudi v praksi.Pridružite se nam torej 19. junija ob 8.30 v prostorih BB Svetovanja na Dunajski cesti 199 v Ljubljani. 

Naše BB dnevno druženje bo trajalo cca. do 10. ure, kot vedno bomo poskrbeli za jutranjo kavico in prigrizek ter dobro družbo.

Svoje mesto na BB dnevu si rezervirajte s prijavo na e-naslovinfo@bbsvetovanje.si do torka, 17. 6. 2014. Prijava na BB dan je obvezna, saj je število udeležencev omejeno na 10.

Informacijo lahko delite tudi z vašimi sodelavci in kolegi, ki bi jih želeli seznaniti z BB dnevom ali jih pripeljati s seboj.


Veselimo se vaše družbe!


Ekipa BB Svetovanja
Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke