Četrtek je BB dan!

21.02.2014

V BB Svetovanju smo se odločili, da en četrtek v mesecu posvetimo namenskemu druženju, skupinskemu coachingu in pogovoru o vsakodnevnih izzivih, s katerimi se soočamo v vsakodnevnem življenju. Samoraziskujoči in ustvarjalni duh smo ujeli v druženje, ki smo ga poimenovali BB dan. Z njim odpiramo prostor, ki udeležencem ponuja nove perspektive, daje dodatno energijo, ideje, rešitve in priložnost za ohranjanje zavedanja, da vedno obstaja pot.

Prvi BB dan je potekal v četrtek, 20. 2. 2014, v prostorih BB Svetovanja in bil za začetek posvečen temi, ki nas vse povezuje, pa vendar jo prevečkrat povezujemo le z zasebnim življenjem in partnerskimi odnosi. Prvi BB dan se je torej posvetil - ljubezni. Z udeleženci smo se v intimnem, sproščenem in delovnem okolju pogovarjali o ljubezni v najširšem možnem smislu – o ljubezni kot spoštovanju in sprejemanju, kar se nanaša na nas same, delovno okolje in zasebno življenje. Pod vodstvom ekipe BB Svetovanja pa smo se z udeleženci - našimi partnerji spraševali, kako se ljubezen odraža na vseh teh področjih.

Namen BB dneva namreč ni le prijetno jutranje druženje, ampak tudi iskanje konkretnih rešitev na naše izzive, ki jih še pred zaključkom delovnega tedna lahko uporabimo tudi v praksi. In tudi tema prvega BB dneva je ponudila veliko iztočnic ter konkretnih rešitev, ki so jih udeleženci odnesli s seboj v delovni dan.

Kot smo prvi BB dan odprli z ljubeznijo, bomo tudi nadaljnja srečanja, ki bodo potekala enkrat mesečno, nadaljevali vsakič z novo temo srečanja. In ker je bila tokratna, začetna tema ljubezen, verjamemo, da bomo z ljubeznijo do ljudi in sprememb, BB dneve tudi uspešno nadaljevali.

 

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke