Družbena odgovornost BB Svetovanja

09.12.2013

V BB Svetovanju se zavedamo pomena družbene odgovornosti in s svojimi aktivnostmi k družbeni odgovornosti doprinašamo preko:

razvoja kadrov: verjamemo, da so ljudje ključ do uspeha, zato delujemo na opolnomočenju posameznikov, ki s svojimi znanji in idejami nosijo ključ do uspeha vsakega podjetja

projektov sanacije: z razvojem BB modela preobrazbe podjetij smo poleg optimizacije poslovanja ključno vlogo namenili ljudem in okolju, v katerem se podjetje nahaja. To dobro kaže primer sanacije Steklarne Hrastnik, pri kateri je bil eden glavnih ciljev ohraniti delovna mesta, s čeme je na račun višjega dobička podjetja preprečena še višja brezposelnost v regiji.

sodelovanja v družbeno odgovornih projektih: BB Svetovanje gradi na sodelovanju z različnimi organizacijami preko katerih aktivno sodeluje v različnih družbeno odgovornih projektih – Zlata nit, Simbioza, Mentorstvo, Obljuba Sloveniji in podobno.

mladih, mentorstva in medgeneracijskega sodelovanja: v BB Svetovanju verjamemo v potencial mladih, zato vlagamo v potencial mladih preko mentorstva, dajanja priložnosti mladim in z vlaganjem v razvoj medgeneracijskega sodelovanja v podjetjih.

osebne družbene odgovornosti: zaposleni v BB Svetovanju kot posamezniki delujemo družbeno odgovorno, kot prostovoljci in družbeno odgovornost spodbujamo pri svojih kolegih.

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke