Dan odprtih BB vrat

01.04.2016

Vabilo na dan odprtih BB vrat

Če spremljate naše delo ali vsaj naše e-novičke, verjetno že veste, da letos še nismo otvorili sezone zdaj že tradicionalnih BB dnevov, saj smo se odločili, da jih bomo nekoliko prenovili (če še ne poznate BB dneva, ga spoznajte tukajle). Ob razmišljanju o BB dnevih pa se nam je porodila nova ideja, in sicer o dnevu, ko bi lahko vsi, ki jih zanima, kaj počnemo, prišli na obisk, na dan odprtih BB vrat. Namen dneva odprtih vrat je, da se spoznamo, srečamo, izmenjamo ideje, informacije, družimo, se kaj naučimo drug od drugega in se hkrati imamo fajn (v naši pisarni se imamo vedno fino! smiley).

BB-jevci odpiramo za vas svoja vrata v sredo, 20. 4. 2016 ob 10. uri, zapremo pa jih ob 16.00, ko tako ali tako običajno zaklenemo pisarno. smiley Ker so vrata v tem času odprta (ali vsaj odklenjena), lahko k nam pridete kadarkoli v tem času in ostanete tako dolgo, kot se vam zdi.

Da vemo koliko vas bo in kdaj vas lahko pričakujemo, bomo veseli vaše najave po telefonu, e-mailu, Facebooku ali po pošti. 

Toplo ste vabljeni vsi, ki:

-        bi nas radi spoznali in vas zanima, kaj in kako počnemo
-        nas že poznate (ali pa tudi ne) in imate za nas kako vprašanje
-        bi radi odprli dialog o za vas pomembni temi
-        bi se radi z ekipo ali članom ekipe posvetovali ali poklepetali
-        greste mimo in ste firbčni, kako smo kaj
-        imate radi kužke in našo Annie
-        ste odprti in radovedni …

Dan odprtih BB vrat je namenjen vam, da pridete s svojimi vprašanji, odgovori, zanimanji, idejami, željami, skratka čemerkoli, kar bi radi počeli z nami, pri nas!

Na prvem dnevu odprtih vrat bomo z vami Ksenija, Uršula, Goran, Simona in Annie. 

Več informacij in vaša najava na: info@bbsvetovanje.si ali 01/200 93 37.

P.S.: Dan odprtih vrat nima teme in nima programa smiley

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke