Dan odprtih BB vrat v septembru

13.09.2016

Vabljeni na dan odprtih BB vrat!

Po poletnem oddihu vas v septembru ponovno vabimo na Dan odprtih BB vrat, kjer se bomo v sproščenem vzdušju družili, delili ideje in izkušnje. Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 22. 9. ob 8.30. Dan odprtih vrat bo razdeljen v dva dela, pridružite se nam lahko na enem ali obeh.

 ¤ Program ¤

¤ 8.30 - 10.00: Spoznavanje: Prvi del dneva odprtih vrat je namenjen spoznavanju, mreženju, klepetu ob kavici in prigrizku.

¤ 10.15 - 12.00: Učenje in konkretni izzivi: V tem delu bomo odprli dialog na določeno temo, se pogovarjali o konkretnih izzivih, delili izkušnje, znanja in se kaj novega naučili drug od drugega.

¤ ¤ ¤

Dan odprtih BB vrat je idealna priložnost za vse nas, da se spoznamo, si delimo izkušnje in znanja ter se pri tem zabavamo. Tokrat bomo na dnevu odprtih BB vrat z vami Ksenija, Uršula, Simona in Annie.

Za lažjo organizacijo se je potrebno na dan odprtih BB vrat prijaviti, in sicer do srede21. 9. 2016. Ob prijavi sporočite, na kateri del pridete. Prijave in več informacij na: info@bbsvetovanje.si ali 01/200 93 37.

Se vidimo!

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke