BB pomlad

22.06.2017

Pomlad je bila, kot vsako leto, polna aktivnosti. Z našimi že kar stalnimi partnerji smo se intenzivno ukvarjali predvsem s temama, ki jima letos posvečamo največ pozornosti: mentorstvo in voditeljstvo. Začeli in zaključili smo projekt Medgeneracijskega Dialoga, otvorili program Pet krogov, ki so ga premierno preizkusili prvi udeleženci in ga pred kratkim že uspešno zaključili.

Ponosno smo partner projekta Goodbiz., ki skrbi za rast in razvoj družbenega učinka podjetij. V sklopu tega smo se aprila udeležili regionalne konference na temo socialnega podjetništva v Beogradu in Brdu pri Kranju. Po prvomajskih praznikih pa nadaljevali z razširjanjem obzorij na konferenci Global Leadership HR Trend Summit v Črni Gori in na certificiranem programu Danah Zohar o Duhovni inteligenci in Kvantnem voditeljstvu v Veliki Britaniji pridobili certifikata "Master of Quantum Leadership".

Hkrati pa ob zaključevanju vročih pomladnih dni razmišljamo o realizaciji idej in projektov, ki so se v tem času nabrali in strateško načrtujemo korake naprej. Po vseh prepotovanih kilometrih, številnih udeležencih in dnevih polnih novih spoznanj, je s prihodom poletja čas za umiritev tempa, regeneracijo in sveža poletna doživetja. 

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke