BB ima novo podobo: Zgodba o dveh B-jih

20.12.2016

Ksenija in Andrej sta svojo poslovno pot pričela v istem podjetju, kjer sta se tudi spoznala. Čeprav ju je osebna pot vodila v skupno življenje, sta se njuni poslovni poti kmalu ločili in nadaljevanje kariere sta gradila vsak v svoji smeri, ki je vsakega obogatila z novimi znanji in izkušnjami. Različni karierni poti zakoncev sta se leta 2001 poslovno združile pri skupnem projektu, Andrej v vlogi direktorja, Ksenija pa v vlogi strateške HR svetovalke. Kombinacija poslovnih izkušenj iz preteklih preobrazb ter novih znanj se je izkazala za uspešno in botrovala ustanovitvi lastnega svetovalnega podjetja BB Svetovanje.

Takrat je tudi nastal prvi logo, ki je ostal živ polnih 15 let. Pripovedoval je zgodbo velikega Bja, Andreja s celo vrsto izkušenj na najvišjih vodstvenih položajih tako doma kot v tujini, opremljen s  sodobnimi znanji o vodenju in malega Bja, Ksenije po prvi podjetniški izkušnji in opolnomočene s sodobnimi znanji psihodinmake. Med oba Bja sta umestila plus, s katerim sta želela povedati, da delujeta skupaj in samo skupaj kreirata prebojne zgodbe. Po petnajstih letih delovanja,  bolj ali manj skupnih projektov in skupnega dela  je prineslo  razvoj lastnega BB modela preobrazbe podjetja, tima ali posameznika, katerega resnično in pravo bistvo so vrednote, ki jih pri preobrazbi podjetja skupaj s cilji povežeta v skupen smisel vseh zaposlenih.

Pred tremi leti sta v BBju razširila ekipo stalnih sodelavcev in nista bila več le onadva, zato je logo kot blagovna znamka vse manj odražal realno stanje. Iz tega razloga, pa tudi dejstva, da je njihovo delovanje in BB  model preobrazbe odraz sodelovanja in prepletanja tako z zaposlenimi v podjetjih kot lokalno skupnostjo in odzivanje na izzive v družbenem okolju, so se skupaj odločili za novo podobo. Svoje razmišljanje in videnje sebe so podelili s Sabino Vrhovnik Špiler, kreativno direktorico v studiu Fronta in ta je oblikovala to, kar je danes pred vami in za vas.

S to podobo želijo sporočati še več povezovanja, sodelovanja, prepletanja za prave stvari in z zdravimi vrednotami, z ljubeznijo. Želijo graditi povezovalno skupnost, ki skupaj ustvarja in plemeniti tako svoja življenja kot življenja drugih. S sočutjem in ljubeznijo povezani in zapisani za skupno dobro.

 

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke