BB dan smo maja posvetili svobodi

22.05.2014

Maja vas ponovno vabimo na BB dan, tokrat smo si mesecu primerno za temo izbrali svobodo. Verjamemo, da vas večina že ve kaj je BB dan, saj se je že dobro usidral v delovanje BB Svetovanja. Namenjen je skupinskemu razmisleku o izbrani temi, predvsem pa ekipa BB Svetovanja, ki vodi skupinski dialog, poleg pogovora spodbuja predvsem akcijo, ki sledi spoznanjem BB dneva.

 

Tokrat vam na BB dnevu naša vrata odpiramo v četrtek, 29. maja!

Za BB dan ohranjamo četrtkova jutra, da imamo po skupnem druženju pred vikednom še dovolj časa, da katera od spoznanj preizkusimo tudi v praksi. Pridružite se nam torej 29. maja ob 8.30 v prostorih BB Svetovanja na Dunajski cesti 199 v Ljubljani

Naše BB dnevno druženje bo trajalo cca. do 10. ure, kot vedno bomo poskrbeli za jutranjo kavico in prigrizek ter dobro družbo.

Svoje mesto na BB dnevu si rezervirajte s prijavo na e-naslovinfo@bbsvetovanje.si do torka, 27. 5. 2014. Prijava na BB dan je obvezna, saj je število udeležencev omejeno na 10.

Informacijo lahko delite tudi z vašimi sodelavci in kolegi, ki bi jih želeli seznaniti z BB dnevom ali jih pripeljati s seboj.


Veselimo se vaše družbe!

Ekipa BB Svetovanja
Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke