Anja Šerc 

Anja verjame v čarovnijo, ki se zgodi, ko ljudje z različnimi izkušnjami in znanji sodelujejo z namenom so-kreiranja prihodnosti trajnostnega obilja. V preteklih petih letih se je na profesionalnem področju posvečala promociji ter razvoju podjetij z družbenim učinkom, t.j. podjetij, ki so bila ustanovljena z namenom, da rešujejo enega ali več izzivov sodobne družbe. Snovala je priložnosti in gradila inovativne prostore, ki spodbujajo odprto sodelovanje skupnosti z namenom reševanja sodobnih izzivov.

Danes se ukvarja z razvijanjem in koordiniranjem programov, ki nudijo podporo podjetjem z družbenim učinkom na začetku poslovne poti. V preteklih štirih letih je z Zavodom Viva povezala več kot 1000 ljudi, omogočila raznolike priložnosti za 49 podjetij z družbenim učinkom v sodelovanju z več kot 25 partnerji - vodilnimi slovenskimi podjetji, slovenskimi in mednarodnimi organizacijami in javnimi institucijami. Pred tem je pod okriljem Za in proti, Zavoda za kulturo dialoga kot predavateljica in mentorica pridobila bogate mednarodne izkušnje s komuniciranjem in zagovorništvom. 

V BB ekipi predstavlja trajnostno obilje, saj verjame v ustvarjanje vrednosti, ki temelji na dvigu kakovosti življenja ljudi, družbe in okolja. 

Strokovna področja:

  • podjetništvo z družbenim učinkom
  • upravljanje z družbenim učinkom
  • grajenje skupnosti
  • ustvarjanje izkušenj
  • komunikacijske veščine in argumentacija

Kontakt:

anja.serc@bbconsulting.si

+386 40 164 392

 

Nazaj >>