DECEMBER 2022: ZAKLJUČEK IN NOV ZAGON

22.12.2022

Drage BB sopotnice, dragi BB sopotniki,barvni okraski

tudi v BB ekipi se ob zaključku koledarskega leta obračamo nazaj, da se bomo bolj zbrano podali naprej. Ker je za nami leto, ki je terjalo pogum in vzdržljivost, in se tisto pred nami ne nakazuje kot veliko lažje, velja težo izravnati.

Za naslednje leto vam zato želimo ter polagamo na srce in tudi v glave več igrivosti, sproščenosti in veselja. V roke boste januarja tako na primer lahko vzeli naše karte, jih dobro premešali, se prepustili naključju in poiskali svoj (nov) navdih. Naj se megla pred vami razpuhti ali naj se vam prikaže nov smerokaz, naj vam utrne novo (za)misel ali pa vas utrdi na vaši izbrani poti.

A igre in svežih moči si želimo še širše. Leto 2022 smo v BB-ju posvetili eksperimentiranju. BB šoli smo (do)dali nov prostor s skupnostnim razvojnim eksperimentom, ki je omogočil soustvarjalni zagon projektom za boljši jutri. Prav tako pa sta nas skozi vsak dan in vsako partnerstvo vodila nenehno učenje ter odločitev za odprtost in domišljijo. V letu 2023 si želimo tega še več in še boljše.

Naj tako zraste tisto bolj odgovorno delovanje in trajnostno voditeljstvo, ki ju potrebujemo.

Tudi v novem letu vas zato vabimo, da skupaj premikamo meje mogočega.  

Srečno,

BB ekipa