Zaključek treningov vodenja z ZAVAS d.o.o.

24.11.2021

V novembru smo uspešno smo zaključili letošnjo serijo šestih treningov vodenja z ZAVAS d.o.o. Z vami delimo pogled na sodelovanje direktorja podjetja Janeza Hadalina:

"Za sodelovanje z ekipo BB sva se odločila, ker sva iskala primernega svetovalnega partnerja, ki bi nama bo pomagal spremeniti pogled in način vodenja in upravljanja podjetja. Podjetje vodiva že 28 let in v tem času smo zrasli iz nič in postali srednje veliko podjetje, ki deluje na 10 lokacijah v dveh državah in zaposluje preko 60 ljudi. Z rastjo je postajalo naše poslovanje izjemno kompleksno, povečevali pa so se tudi izzivi na vseh organizacijskih ravneh, tako poslovni kot čisto človeški. Posledica kopičenja izzivov je bila v zadnjih nekaj letih upočasnjena rast prodaje, padec dobičkonosnosti in poslabšanje organizacijske kulture.

Kot lastnika, ki vodita podjetje, sva se uspela v tem času precej razbremeniti, pridobila sva mnoga nova znanja vodenja in znanja upravljana podjetja srednje velikosti, okrepila samozavedanje in razumevanje drugih ljudi ter sprostila precej energije, ki je bila prej vezana na izzive in skrbi.

Sodelovanje z ekipo BB smo začeli sredi drugega vala Covid pandemije in šli skupaj skozi sistematične delavnice ter treninge vodij in ključnih kadrov ter osebne coachinge. V tem času smo močno okrepili znanje vodij in povečali vključevanje vseh sodelavcev na vseh ravneh podjetja v odločitve. Skupaj nam je uspelo dvigniti energijo v podjetju ter smo na poti, da zaključimo rekordno poslovno leto. Bolje smo se povezali med seboj, uskladili naše poslanstvo in vrednote ter se uskladili pri doseganju naših ciljev. Sprejeli smo zavedanje, da smo na poti neprestanih izboljšav in da se bodo dogajale tako za nas kot za naše kupce in druge partnerje zelo dobre stvari. Sprejeli smo zavedanje, da smo najboljša ekipa in da smo vsi odgovrni za skupni uspeh.

Hvala sodelavcem Zavas in ekipi BB za to potovanje, ki se nadaljuje. Gremo skupaj naprej!"

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in izredno pripravljenost na učenje!

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke