Vozlišča in Zaveze odlično izhodišče za nadaljnje delo

27.03.2014

Ob razglasitvi Zlate niti 2013 za najboljše zaposlovalce v kategoriji malih, srednje velikih in velikih podjetij, je bila letošnja novost Zlate niti interaktivna konferenca, ki je potekala pred slavnostno podelitvijo zmagovalcev. BB Svetovanje, ki je bil partner Zlate niti že tretjič zapored,  je v sodelovanju z družbo Bisnode poskrbel za dva vsebinska sklopa konference – mreženje in vozlišča. 

Udeleženci konference, večinoma kadrovski strokovnjaki, so s svojimi izzivi, dobrimi praksami, idejami, rešitvami, predvsem pa odlično energijo poskrbeli za to, da so vozlišča dogodek dvignila na novo raven. Ekipo BB Svetovanja so navdali s kreativnostjo in željo po nadaljevanju sodelovanja z vsemi udeleženci dogodka. Te želimo podpreti pri uresničevanje Zaveze, predvsem pri uvajanju vseh potrebnih sprememb, ki jih želijo izvesti v svojem podjetju, kar bo olajšalo delo tako kadrovikom, vodstvu kot tudi pokazalo rezultate v anketah za Zlato nit 2014. 

Zato želimo na podobnem dogodku zbrati vse udeležence konference Zlata nit 2013 in nadaljevati z delom, kjer smo 20. marca končali. Na ta način želimo izpolniti tudi našo Zavezo s konference: udeležence bomo spremljali in jih podprli na njihovi poti izpolnjevanja zapisane Zaveze. 

Srečanje z vami bomo organizirali v aprilu, zato se nam vsi zainteresirani za nadaljnje delo javite preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani ali na e-naslov info@bbsvetovanje.si. V obeh primerih pripišite »Prijava na aprilsko srečanje« in nam sporočite vaše kontaktne podatke.

Na tej povezavi si preberite naše vtise z dogodka Zlata nit 2013, rezultati vozlišč in fotografije pa so zbrani v fotogaleriji.


Veselimo se sodelovanja z vami!

Ekipa BB Svetovanja – Ksenija Špiler Božič, Uršula Butkovič, Goran Pregelj