Utrinki iz srečanj z dr. Danah Zohar

08.11.2017

Zadnji teden v oktobru smo v BB ekipi gostili dr. Danah Zohar, utemeljiteljico kvantnega pristopa k vodenju. Na štirih srečanjih je z več kot 200 udeleženci delila znanje o načelih ter uspešnih praksah po načelih kvantnega vodenja. V sodelovanju s Ksenijo in Andrejem je prenesla načela kvantnega vodenja in bogate izkušnje z delom z vodilnimi svetovnimi podjetji skoraj 100 udeležencem navdihujoče delavnice v sklopu  Programa KOC 2.0, zaposlenim in vodjem v podjetju Outfit7 ter v Steklarni Hrastnik, v svetovnem merilu izjemnemu primeru transformacije podjetja po načelih kvantnega vodenja.

Prav posebno izkušnjo dialoga z dr. Zohar so doživeli udeleženci delavnice BB Inspiracija na kateri je potekal dialog o nujnosti novih pristopov k vodenju v slovenskem prostoru ter ozaveščanju vloge vodij podjetij in organizacij pri uvajanju teh sprememb.  

Zakaj dr. Zohar verjame, da je kvantno vodenja odgovor na izzive sodobnega sveta ter zakaj je Slovenija lahko svetilnik v Evropi pa izveste v njenih odgovorih v oddaji Odmevi. 

Vir fotografij: arhiv BB Consulting, Steklarna Hrastnik in Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije.