Steklarna Hrastnik pripravljena na nove izzive

30.06.2014

Na junijski strateški delavnici na Kopitniku so pod vodstvom ekipe BB Svetovanja ključni kadri iz Steklarne oblikovali novo vizijo, ki odraža premik iz reševanja Steklarne Hrastnik do njenega strastnega zmagovanja. 

Strateška delavnica, ki je bila nadaljevanje aprila začetega Management Dialoga, je z novo postavljeno vizijo in strategijo pokazala, da so se zaposleni pripravljeni podati v reševanje novih izzivov in dosegati nove uspehe. S tem se Steklarna Hrastnik nahaja pred novim obdobjem delovanja, usmerjenim v rast in razvoj podjetja, s čimer je sanacija na nek način zaključena, kot je povedal Andrej Božič ob koncu dvo-dnevnega ustvarjanja.

Nova vizija bo kmalu vidna v delu in izdelkih Steklarne Hrastnik, kar z velikim veseljem in nestrpnostjo pričakujemo! Ob tem je ekipa BB Svetovanja izjemno ponosna, da je udeležence strateške delavnice podprla pri iskanju in ustvarjanju nove vizije, potrebne za naslednji korak Steklarne Hrastnik. Obenem se veselimo nadaljnjega sodelovanja s strastno in srčno hrastniško ekipo na poti strastnih zmagovalcev.