Re-inovacijska sobota

23.06.2015

Junijsko soboto sta Ksenija Špiler Božič in Uršula Butkovič skupaj z ostalimi partnerji in udeleženci Reinovator akademije preživeli v prostorih Centra inovativnega podjetništva NLB d.d., kjer so na uvodnem srečanju naredili prve korake v razvoju poslovnih modelov.

BB Svetovanje je namreč eden od vsebinskih partnerjev Reinovator akademije 'Podjetno do družbenih učinkov'. Sobotno srečanje je bilo prvo v sklopu in ponudilo preplet znanj s področja timskega sodelovanja, prodajnih veščin in finančnih znanj. Vsak vsebinski partner namreč skrbi za mentorsko podporo ekipam na svojem strokovnem področju. Mentorici Ksenija Špiler Božič in Uršula Butkovič sta tokrat z udeleženci spregovorili o timskem delu in t.i. solzni dolini, s katero se v poslu in življenju slej ko prej srečamo. Sicer pa bosta ekipam nudili podporo na področju odnosov, komunikacije in sodelovanja tudi v nadaljevanju Reinovator akademije. V njenem okviru bo več kot 15 podjetnikov z družbenim učinkom pod mentorstvom strokovnjakov s področja timskega dela in kreativnosti, prodaje, odnosov s kupci in start-up financ pililo svoje poslovne modele. Izobraževanje organizirata Zavod Viva in Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma ob vsebinski ter mentorski podpori partnerjev in pokroviteljev.

V BB Svetovanju tudi sicer podpiramo inovativne in družbeno odgovorne poslovne ideje, ki s svojimi poslovnimi modeli skrbijo za razvoj vseh deležnikov. Veselimo se že nadaljevanja sodelovanja, delovnih tednov in vikendov, ki v dobri družbi in ob obilju kreativne energije še prehitro minejo.