Novembrski BB dan: Vsak šteje

05.11.2014

Dragi prijatelji!

Vabimo vas na novembrski BB dan, ki smo ga poimenovali Vsak šteje. Ker v to resnično verjamemo.

Pridružite se nam v četrtek, 27. novembra, ob 8.30 na Dunajski 199!


Tisti, ki ste bili na kateri od naših delavnic, že veste, da je "vsak šteje" skoraj naša mantra. Zato vas vabimo na dialog o tem, kako in koliko je to zavedanje prisotno pri vas, v vašem timu, podjetju, skupnosti ipd. in kaj lahko skupaj naredimo, da bomo resnično vsi šteli.

Kot vedno, za BB dan ohranjamo četrtkovo jutro, da imamo po skupnem druženju pred vikendom še dovolj časa, da katera od spoznanj preizkusimo tudi v praksi. Pridružite se nam torej 27. novembra ob 8.30 v prostorih BB Svetovanja na Dunajski cesti 199 v Ljubljani. 

Naše BB dnevno druženje bo trajalo cca. do 10. ure, kot vedno bomo poskrbeli za jutranjo kavico in prigrizek. 

Svoje mesto na BB dnevu si rezervirajte s prijavo na e-naslov info@bbsvetovanje.si do torka, 25.11. 2014. Prijava na BB dan je obvezna, saj je število udeležencev omejeno na 10.

Informacijo lahko delite tudi z vašimi sodelavci in kolegi, ki bi jih želeli seznaniti z BB dnevom ali jih pripeljati s seboj.

Na koncu pa bi vas radi povabili, da si že sedaj rezervirate čas 18. decembra ob 15. uri, ko za vas pripravljamo poseben praznični BB dan, ki ga ne smete zamuditi. Več informacij še sledi.


Veselimo se vaše družbe!


Ekipa BB Svetovanja: Ksenija, Goran, Uršula, Andrej