Akademija PRVA na Gradu Fužine 17. oktobra

05.10.2017

Pozitivne vplive zdrave organizacijske strukture, motiviranja zaposlenih in ustreznega nagrajevanja, notranje klime in odnosov bodo na Akademiji PRVA predstavljali Edita Krajnović, Dejan Roljič ter Ksenija Špiler Božič in Andrej Božič. Dogodek povezuje Marko Potrč.  

'Uporaba načel sodobnega voditeljstva je ključna pri modelu uvajanja sprememb kot ga gojijo in izvajajo v podjetju BB Consulting in te so uspešno prenesli v Steklarno Hrastnik. Izhodišče je bilo, da šteje vsak posameznik oziroma njegov prispevek. Človeka so postavili v središče. Zaposleni so postali ključen element preobrata, ne le na papirju, temveč v realnosti. Od vsakega se pričakuje, da izrazi svoje mnenje, ideje ter tako  prispeva k skupnemu cilju oziroma je to njegov del  odgovornosti. Prvi cilj je bil dvigniti samozavest, samospoštovanje in samozaupanje vase in svoje sposobnosti prav pri vsakem sodelavcu.' (iz zapisa organizatorjev o prispevku Ksenije in Andreja)

Akademija PRVA: Posel smo ljudje bo potekala v torek, 17. oktobra na Gradu Fužine v Ljubljani. Pohitite s prijavo na dogodek, število mest je omejeno. Prijave tukaj.