Voditelji nove poslovne realnosti iz petih kontinentov v Kranjski Gori (video in fotogalerija)

13.06.2018

''Najbolj vznemirljivo v današnjem svetu, ki ga zaznamujeta kaos in hitre spremembe, kompleksnost ter nova globalna povezanost, je, da nas postavlja na rob kaosa. Kaos je znanstveni izraz za točko, na kateri je sistem najbolj nestabilen in zato strašljiv, a hkrati tudi najbolj kreativen.''

prof. Danah Zohar, utemeljiteljica kvantnega pristopa k voditeljstvu

Premierni trening Duhovne inteligence in kvantnega voditeljstva, ki smo ga BB ekipa v sodelovanju s prof. Danah Zohar prvič letos organizirali v Sloveniji, je pustil pomemben pečat na udeležencih iz petih kontinentov. Trening so zaključili s svežo perspektivo na vodenje in utrdili svoje prepričanje o nujnosti sprememb v načinu, na katerega ustvarjajo vrednost za skupnost, v kateri delujejo. 


 
Edinstven izkustveni trening je pri udeležencih iz celega sveta spodbudil refleksijo, ki je izzivala načine, na katere v obdobju hitrih in nepredvidljivih sprememb osmišljajo svoje voditeljsko poslanstvo, izbirajo orodja vodenja ter dojemajo širše poslanstvo podjetij ali organizacij, ki jih vodijo. 

23 udeležencev mednarodnega treninga Duhovne inteligence in kvantnega voditeljstva iz petih kontinentov je v Kranjski Gori 6 dni spoznavalo 12 principov duhovne inteligence, osvajalo osnove kvantnega voditeljstva in v poglobljenem času za refleksijo osmišljalo konkretne akcijske načrte za želene spremembe v svojem pristopu k voditeljstvu.

Ekipa BB Consulting v sodelovanju s prof. Danah Zohar zato po uspešno zaključeni spomladanski izvedbi mednarodnega certificiranega treninga Duhovna inteligenca in kvantno voditeljstvo nadaljuje svoje poslanstvo razvoja kulture voditeljstva, ki bo v svetu, ki se sooča z izjemnimi izzivi, kazal pot za ustvarjanje vrednosti na trajnosten in poslovno uspešen način.

Vabimo vas, da se pridružite skupnosti voditeljev nove realnosti - jesenski termin je odprt.