Goodbiz mednarodno srečanje

06.12.2017

V novembru je v okviru programa Goodbiz potekal že tretji Modul III 'Finance in investicijske strategije' in pa srečanje 'Investicije za družbeni učinek'. Na Modulu III so o različnih virih financiranja in trendov na trgu ponudbe financ nagovorili dr. Markus Freiburg iz FASE in Marta Juteršek iz NLB in mag. Primož Šporar, predsednik uprave Sklada05. 

Na srečanju 'Investicije za družbeni učinek' so bili z nami evropski pionirji na področju investiranja in upravljanja z družbenim učinkom dr. Markus Freiburg iz nemškega FASE, enega največjih evropskih posrednikov na trgu financ z družbenim učinkom, Elif Urgan iz turške agencije Mikado Consulting ter dr. Wolfgang Spiess–Knafl iz dunajske agencije Next Generation Impact. Udeležence srečanja je pozdravil tudi Sandi Češko, ustanovitelj Zavoda Viva in so-ustanovitelj podjetja Studio Moderna. V neformalnem vzdušju so se ob pogostitvi spoznali Goodbiz Upi – udeleženci programa Goodbiz, mentorji, partnerji iz regije in šriše, predstavniki ekosistema podjetništva z družbenim učinkom in glasniki programa.

Vabimo vas, da aktualno dogajanje v Goodbiz programu spremljate na Facebook strani

Program Goodbiz je prejel finančno podporo Programa EU za zaposlovanje in socialne inovacije („EaSI“) (2014─2020). Za podrobnejše informacije si oglejte: http://ec.europa.eu/social/easi.

Avtor fotografij: Matic Bajželj