Nova delavnica POT JUNAKINJE

24.03.2014

V BB Svetovanju smo na pobudo žensk ob začetku leta prvič organizirale delavnico POT JUNAKINJE, namenjeno iskanju poti za izražanje ženske energije in vzpostavljanju stika z boginjo v nas. Tokrat pripravljamo novo delavnico na Gorenjskem, zato vabljene, da se nam pridružite!

Vsaka pot pa se začne s klicem. In vsak klic se zgodi z namenom. Ko se je Doroteja odpravila na pot, da bi našla čarovnika iz Oza, si ni predstavljala, da čarovnika ne bo našla v Ozu, temveč v Sebi. In s tem odkrila nov svet. Tisti, ki nas vodi v življenje z večjim smislom.

Z delavnico POT JUNAKINJE se bomo skupaj lotile novih poti s pravo navigacijo, poiskale naš pravi klic, pogledale, kaj je naša srčna vizija in kako naravnati svojo lastno navigacijo, da nas bo vodila v smer izpolnitve te vizije. Skupaj bomo prepoznale prvi korak in se bile pripravljene spopasti z ovirami na poti. Če malce povzamemo po Doroteji: ko prepoznamo in sprejmemo dobro 'čarovnico' v sebi, se nam odkrije smisel, ki ga v življenju pogrešamo.
Zato srčno vabljene, da se skupaj z nami podate na POT JUNAKINJE!

Pot Junakinje je celodnevna delavnica, ki nam bo odkrila principe kreacije nove dobe, nas povezala z in nadgradila lastno notranjo navigacijo ter odstrla zaveso v svet, kjer je mogoče veliko več, kot naš um zmore doumeti v tem trenutku. Seveda, vse z namenom, da boste ustvarjale z zanosom, v harmoniji in opremljene z mečem resnice ter navodili za njegovo uporabo.

Po Poti Junakinje nas bosta vodili Andreja Cepuš in Ksenija Špiler Božič.

Kdaj: V soboto, 5. aprila. 2014, od 9. do 16. ure

Kje: Ribno pri Bledu (Hotel Bled)

Vsebina delavnice:

1. sklop: JUNAKINJA SE ODPRAVI NA POT
2. sklop: JUNAKINJA VKLOPI NAVIGACIJO
3. sklop: POSODABLJAM NAVIGACIJO
4. sklop: JUNAKINJA IZKLOPI NAVIGACIJO IN SKOČI V NEZNANO
 
Cena: 180 EUR + DDV

Vaše prijave do četrtka, 3. 4. 2014, zbiramo na info@bbsvetovanje.si, kjer smo vam na voljo tudi za dodatna vprašanja.
Informacijo o delavnici lahko delite tudi z drugimi Junakinjami.


Veselimo se vaše družbe!