Spreminjamo svetove na bolje!

Želimo živeti v svetu, v katerem vsak najde sebe in svojo pot. Verjamemo, da se v vsakemu človeku, timu ali organizaciji skriva potencial, ki ga znamo prepoznati. Naša moč je v tem, da potencial ne le prepoznamo, ampak tudi vemo, kako ga uresničiti. Zato skupaj z vami v prostoru puščamo sled. Tako, ki spreminja svetove na bolje.

Brezplačna mini diagnostika

Želite stopiti na pot spremembe vašega podjetja in/ali organizacije, ampak niste prepričani, kje, kako in s kom začeti? V BB ekipi verjamemo v dobro diagnostiko in moč dobrih odnosov pri zagotavljanju odličnih rezultatov. Lepo vas vabimo, da se spoznamo na mini diagnostičnem srečanju in skupaj ocenimo priložnosti za sodelovanje.

Več o tem

Moj vodnik za AEIOU voditeljstva

Ksenija Špiler Božič in Sonja Klopčič sta združili moči, znanje in izkušnje ter skupaj napisali nepogrešljiv vodnik za sodobne vodje, ki razumejo uspeh celostno in z ljubeznijo gradijo prihodnost. Vodnik prinaša vaje, primere, navdih in dobre zgodbe za boljši jutri, ki vas bodo usmerjali pri razvoju vašega poslanstva. 

Več o tem

BB novice

Trudimo se, da vsak mesec strnemo pogled na voditeljsko temo, ki je pomembna v našem delu s podjetji, organizacijami, timi in posamezniki. Trudimo se, da prinašamo širši pogled na vsakodnevne izzive, izbrskamo prave trende in vas obveščamo o aktualnih dogodkih v naši ekipi ter BB skupnosti.

Več o tem

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje. 

Reference