Pogovor o prihodnosti z Devidom Palčičem, Robotina

01.06.2020

 

PRVI V SERIJI BB DIALOGOV O PRIHODNOSTI

NOVE POSLOVNE REALNOSTI

DEVID PALČIČ,

DIREKTOR IN SO-LASTNIK DRUŽBE ROBOTINA LN

 

“U3

sreda, 10. junij od 20. do 21. ure

Pogovor z Devidom Palčičem je vedno nujno usmerjen v prihodnost, napredek znanosti in tehnologije ter konceptualizaciji idej, ki nas obdajajo. Je pa tudi pogovor o človeku in odnosu, ki ga moramo zgraditi s tehnologijo. In je pogovor o dobri hrani.

V BB Consulting že tretje leto sodelujemo s podjetjem Robotina na področju razvoja interne komunikacije, organizacijske kulture, prodaje in razvoja vodij. Izjemno nas veseli, da je Devid pripravljen deliti svoj pogled na prihodnost s širšo skupnostjo.

Več o tem zakaj je pogled Robotine izjemen pogled v prihodnost v nagrajenem videu na tej povezavi.

uvod v predavanje, Devid Palčič:

''Splošno znano je, da je prihodnost nepredvidljiva. Pa je res? Fizika nas uči, da nič ni popolnoma predvidljivo in da so vse možnosti odprte.  So pa nekatere precej bolj verjetne. Torej lahko prihodnost napovemo? Pravzaprav nam je to veliko lažje, če si namesto splošnega, postavimo bolj določeno vprašanje. Vprašajmo se: katere so glavne značilnosti poslovanja v naslednjih 10 letih?

Poskušal bom odpreti vprašanja, dileme in debate na temo kakšno bo poslovanje v prihodnosti in kako bo to na nas vplivalo. Seveda ne bo šlo brez refleksije na temo Coronavirusa.’’

od tukaj naprej

V času praktično nedojemljivega vpliva tehnologije na človeka, paradigmatično spremenjenih digitaliziranih poslovnih modelov ter znanih in manj zaznanih vzorcev nove družbene organizacije, so takšni pogovori in osmišljanja prihodnosti-danes, izjemno pomembni. Zato se na tem mestu vam in Devidu zahvaljujemo, da smo bili v enem od teh pomembnih pogovorov tudi skupaj. Za inspiracijo pri nadaljnjem premisleku ter odpiranje novih pomembnih vprašanj pa z vami na tej povezavi dodajamo prezentacijo.

V primeru, da imate za Devida follow-up vprašanje, ki ga niste uspeli postaviti na predavanju, je naš prvi predavatelj dosegljiv na elektronskem naslovu: devid.palcic@robotina.com. V naslednjih dneh bo na Youtube kanalu Robotina objavljen tudi videoposnetek predavanja.

 

BB DIALOGI O PRIHODNOSTI V ČASU VELIKEGA ODPIRANJA

Prihodnost je danes, a jo moramo bolje razumeti. Izjemen napredek tehnologije in vedno večja globalna povezanost ustvarjata izjemne priložnosti, a hkrati zelo jasno kažeta na napake v obstoječem sistemu. Kriza COVID-19 je nad že obstoječe družbene in okoljske pomanjkljivosti sistema zgolj postavila povečevalno steklo.

Da zmanjšamo svojo ranljivost ter povečamo razumevanje priložnosti, ki nam jih vodenje v svetu #kaos prinaša, organiziramo v podjetju BB Consulting serijo predavanj, dialogov in debat, ki jih vsebinsko usmerjajo naši partnerji. Toplo vas vabimo, da se nam pridružite v hibridnem živo-spletnem svetu, da ob kozarcu ali skodelici skupaj reflektiramo sedanjost, z namenom boljšega načrtovanja prihodnosti – prihodnosti, v kateri je temeljno vodilo ustvarjanje skupne vrednosti – za družbo, okolje in ljudi.

 

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke