MQ konferenca o trajnostnem voditeljstvu

16.06.2022

15. junija 2022 je v organizaciji Združenja Manager na Račjem otoku v Brdu pri Kranju potekala MQ konferenca o trajnostnem voditeljstvu, kjer je med 17 izjemnimi sogovorniki sodeloval tudi predsednik združenja in partner v BB Consulting Andrej Božič.

Med drugim je v svojem govoru Voditeljstvo za spremenjene čase dejal: "Če bodo vodje našli pravo ravnovesje med 'kaj' (procesi, strukture) in 'kako' (kultura in vrednote), bo tudi dobiček prišel in to kot rezultat, ne kot cilj."

Na konferenci smo (z besedami organizatorjev) izvedeli, da "organizacije niso več kot švicarske ure, ampak kot človeška telesa, da svet hrepeni po managerjih, voditeljih, ki v tem vse bolj kompleksnem svetu znajo poenostavljati in znajo ter zmorejo najti ravnovesje med kaj (procesi, struktura) in kako (kultura, vrednote). Pa še, da za uspeh potrebujemo ambicioznost in predvsem jasno vizijo - tudi na ravni države. In seveda, kako pomembno je ustvarjati okolje, v katerem se ljudem da prostor in priložnost, da so oz. postanejo najboljša verzija sebe in tako soustvarjajo prihodnost podjetja."

Foto utrinke iz dogodka si lahko ogledate na povezavi, več o dogodku pa preberite tukaj.

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke