Začnimo 2014 s POTJO JUNAKINJE

14.01.2014

Vsaka pot pa se začne s klicem.  In vsak klic se zgodi z namenom.  Ko se je Doroteja odpravila na pot, da bi našla čarovnika iz Oza, si ni predstavljala, da čarovnika ne bo našla v Ozu, temveč v Sebi. In s tem odkrila nov svet. Tisti, ki nas vodi v življenje z večjim smislom.

Ob vstopu v novo leto smo vstopili v idealni trenutek, da se lotimo nove poti s pravo navigacijo. Da uslišimo svoj klic, pogledamo, kaj je naša srčna vizija in kako naravnati svojo lastno navigacijo, da nas bo vodila v smer izpolnitve vizije. Da prepoznamo prvi korak in vemo, kako se spopasti z ovirami na poti. Če malce povzamemo po Doroteji: ko prepoznamo in sprejmemo dobro 'čarovnico' v sebi, se nam odkrije smisel, ki ga v življenju pogrešamo.

Zato srčno vabljene, da se skupaj z nami podate na Pot Junakinje!

Pot Junakinje je celodnevna delavnica, ki nam bo odkrila principe kreacije nove dobe, nas povezala z in nadgradila lastno notranjo navigacijo ter odstrla zaveso v svet, kjer je mogoče veliko več, kot naš um zmore doumeti v tem trenutku. Seveda, vse z namenom, da boste ustvarjale 2014 z zanosom, v harmoniji in opremljene z mečem resnice ter navodili 
za njegovo uporabo.

Tokrat nas bosta po poti Junakinje vodili Andreja Cepuš in Ksenija Špiler Božič.

Kdaj: V četrtek, 23. 1. 2014, od 11. do 18. ure
Kje: Hotel Plaza, Ljubljana

Vsebina delavnice:
1. sklop: JUNAKINJA SE ODPRAVI NA POT
2. sklop: JUNAKINJA VKLOPI NAVIGACIJO
3. sklop:POSODABLJAM NAVIGACIJO
4. sklop: JUNAKINJA IZKLOPI NAVIGACIJO IN SKOČI V NEZNANO
 
Cena:180 EUR + DDV

Prijavite se lahko ponedeljka, 20. 1. 2014, na info@bbsvetovanje.si, kjer smo vam na voljo tudi za dodatna vprašanja.

Veselimo se vaše družbe!