Javni razpis za sofinanciranje vseživljenjske karierne orientacije (VKO) za delodajalce in zaposlene

26.02.2012

V petek 17.2.2012 je Sklad za razvoj kadrov in štipendij objavil nov razpis za sofinanciranje vseživljenske karierne orientacije (VKO) za delodajalce in zaposlene.

Med izbranimi izvajalci VKO je tudi naše podjetje BB svetovanje in sicer za sklop B in C (Seznam izbranih izvajalcev VKO)

B: Usposabljanje delodajalcev in zagotavljanje storitev, ki se neposredno nanašajo na karierno orientacijo zaposlenih
Aktivnost 1: Ocenjevanje kompetenc zaposlenih in izdelava razvojnega načrta na delovnem mestu,
Aktivnost 2: Izdelava načrta osebnega in poklicnega razvoja zaposlenih,
Aktivnost 3: Osebni in poslovni coaching.

C: Usposabljanja, delavnice ali treningi na področju motivacije, osebnega in kariernega razvoja ter pridobivanja »mehkih« kompetenc zaposlenih.
Aktivnost 1: Izvedba usposabljanj, delavnic ali treningov na področju motivacije, osebnega razvoja ter pridobivanja »mehkih« kompetenc zaposlenih,
Aktivnost 2: Izvedba usposabljanj, delavnic ali treningov za pridobitev veščin vodenja kariere oziroma kariernega razvoja zaposlenih.


Če se zanimate za zgoraj opisana sklopa  in bi vam koristila  pomoč pri prijavi na razpis, vas vabimo, da nam pišete na info@bbsvetovanje.si ali pokličete na 051 441 180

Vabimo vas, da si ogledate ponudbo izobraževanj ali obiščete našo spletno stranwww.bbsvetovanje.si. Izberete si želeno in nam sporočite svoj izbor. 

Za vsa dodatna vprašanje ste vljudno vabljeni, da nas pokličete ali nam pišete!