BB zajtrk v Murski Soboti

20.07.2015

V sodelovanju s podjetjem FIRST d.o.o. smo v sredo, 15. julija 2015, organizirali prvi BB zajtrk, ki dopolnjuje že tradicionalne BB dneve. Namenjen je predvsem tistim, ki se nam težje pridružijo na BB dnevih v naši pisarni, zato smo se odločili z zanimivimi tematikami v obliki BB zajtrkov gostovati pri naših partnerjih na različnih koncih Slovenije.

Ponosni smo, da smo bili s prvim BB zajtrkom v Murski Soboti, kjer so nas odprtih rok sprejeli v podjetju FIRST d.o.o. in skupaj z nami povabili predstavnike prekmurskih podjetij na BB zajtrk. Kljub terminu sredi julija, se nam je pridružilo skoraj dvajset udeležencev, ki so sredino jutro z nami izkoristili za prijeten pogovor in razmišljanje o voditeljstvu. Teme smo se dotaknili že večkrat, tudi na BB dnevu, zato smo z veseljem slišali nova razmišljanja in poglede na to temo. Kljub temu pa so bila razmišljanja enotna, da se voditeljstvo začne pri nas samih. Nato pa je od vsakega posameznika, ljudi, s katerimi dela, podjetja, kulture, situacije ipd. odvisno, kakšen način vodenja je primerno in smiselno uporabiti. Zato so se udeleženci strinjali, da je voditeljstvo, čeprav del vsakega posameznika, zapleteno in od nas zahteva kar nekaj znanj, izkušenj in kompetenc. Prav zato so udeleženci izpostavili, da si želijo razvijati dodatna znanja in kompetence, ki jih lahko uporabijo pri vodenju. Verjamemo, da smo z razmišljanjem o tej tematiki sprožili kakšno novo idejo o tem, kako biti boljši voditelj in koga spodbudili, da svoje voditeljske kompetence še izboljša.

 

Resnično se zahvaljujemo vsem udeležencem za skupen razmislek o tematiki, predvsem pa FIRST d.o.o. za to, da so nas tako prijazno sprejeli v svojih prostorih. Upamo, da bomo z BB zajtrki tako uspešno nadaljevali tudi v drugih slovenskih krajih.