Čas za nov krog BB dnevov

12.09.2014

Po poletnem premoru, vas ponovno vabimo v našo družbo na BB dan. Tokrat smo za temo BB dneva izbrali poštenost in z vami delimo vprašanje, ki nas je navdahnilo k tej temi: Ste že kdaj odnesli pisarniški material iz službe? Na skupno razmišljanje o poštenosti in vlogi vsakega od nas pri tej temi vas vabimo včetrtek, 18. septembra, ob 8.30 na Dunajsko 199!

Poletni projekti in razmišljanja so nas pripeljali do teme poštenost, ki smo jo želeli deliti z vami in o osebni in splošni poštenosti odpreti dialog na BB dnevu. Verjamemo, da ima vsak od nas svojo vlogo v tem, kako dojemamo poštenost kot posamezniki in družba. Zato bomo na BB dnevu veseli vaših razmišljanj in primerov iz prakse, da skupaj pogledamo kakšno vlogo igramo v igri poštenosti.

Kot vedno, za BB dan ohranjamo četrtkovo jutro, da imamo po skupnem druženju pred vikendom še dovolj časa, da katera od spoznanj preizkusimo tudi v praksi. Pridružite se nam torej 18. septembra ob 8.30 v prostorih BB Svetovanja na Dunajski cesti 199 v Ljubljani. 

Naše BB dnevno druženje bo trajalo cca. do 10. ure, kot vedno bomo poskrbeli za jutranjo kavico in prigrizek ter dobro družbo.

Svoje mesto na BB dnevu si rezervirajte s prijavo na e-naslov info@bbsvetovanje.si do torka, 16. 9. 2014. Prijava na BB dan je obvezna, saj je število udeležencev omejeno na 10.

Informacijo lahko delite tudi z vašimi sodelavci in kolegi, ki bi jih želeli seznaniti z BB dnevom ali jih pripeljati s seboj.

Veselimo se vaše družbe!