BB kolektiv v medijih in navdih v jesenskem valu

16.10.2020

BB kolektiv po izjemno aktivnem poletju nadaljuje jesenski del aktivnosti z isto mero zavzetosti in pripravljenostjo na nove realnosti, ki nam jih prinaša novi val ukrepov. 

V vmesnem času lahko o naših razmišljanjih o voditeljstvu, potrebnih sistemskih spremembah, priložnosti in našem pogledu na spremembe, ki prihajajo, poslušate in / ali preberete tukaj:

Andrej o delu skupine Združenje manager in načrtu za produktivnost v pogovoru s Polono Domadenik in Alijem Žerdinom v Studio ob 17  (celoten načrt dostopen tukaj).

Ksenija in Andrej v sodelovanju z Miho Pogačnikom sodelujeta v okviru vodstvene akademije OSME v sklopu programa Heartstorming.

BB kolektiv v zapisu za časopis Pod Lupo o našem pogledu na voditeljstvo v času kaosa in pod lupo pandemije COVID-19 (tukaj).

Anja ob jubilejnem 20 letu Dnevnikovega projekta Gazela o povezavi med kulturo in arhitektur v članku z naslovom 'Kultura rasti je kultura sprememb'.

Kje najdemo navdih?

Ksenija Špiler Božič

''Mene navdihuje raziskovanje naših razpoloženj oziroma počutij ob vsem kar se nam dogaja in reakcij, ki jih to sproža. Predvsem me navdihujejo ljudje, ki prepoznavajo lastne obrambne mehanizme in njihove učinke in zato zmorejo zavestno izbrati proaktivna vedenja kot so vzpostavljanje novih povezav in partnerstev, učenje novih veščin in iskanje smisla v skrbi za prihodnje generacije. Vse to ima skupen imenovalec v veščini, ki se ji reče samoobvladovanje in sposobnost refleksije.'' (več)

Andrej Božič

''V teh zahtevnih časih potrebujem od časa do časa dialog z mladimi. Njihove vrednote, skrb za druge in prihodnost ter drzna  ambicioznost me navdihujejo in navdajajo z upanjem, da so pozitivne spremembe, ki so nujne, mogoče.''

Uršula Butkovič

''Podatki o tem, da se svet skozi leta vseeno spreminja na bolje (dodajam mini preizkus za radovedne).''

Anja Šerc

Podcasti me spremljajo na poti v službo, ko delam na vrtu, ko kuham in ko aktivno iščem inspiracijo za nove ideje za delo s podjetji in organizacijami. V teh časih na razpotju toplo priporočam The Great Humbling, zbirka podcastov IIPP, Harvard IdeaCast in za umiranje in razmislek o svetu v katerem živimo pa Invisibilia

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke