BB dan odprtih vrat je za nami

23.09.2022

BB dan kolaž fotk

BB dan je vedno priložnost za srečanje prijateljev, partnerjev in sogovornikov, da v prijetnem vzdušju izmenjamo poglede, razmišljanja in načrte za prihodnost. Veseli nas, da smo prostor delili z Jennifer Smith iz Meath Partnership, ki nam je predstavila učenja iz projekta StayOn, v katerem sodelujemo kot podporniki coachem in 'feel good' partnerji, t.j. projektni integratorji, ki skrbimo za kvaliteten razvoj odnosov, komunikacijo in prenos znanj z namenom, da se poveča učinkovitost skupnega dela.

Na tokratnem dnevu je bila v ospredju naša skupna družbena odgovornost do mladih, organizacijska kultura za učenje in razvoj ter prenos med generacijami.

 

Iskrice iz srečanja:

  • organizacijska kultura in skupne vrednote so lepilo, predvsem v kriznih trenutkih
  • brezpogojna sprejetost je ključna pri vključevanju izključenih
  • prioritete mladih generacij so se spremenile, potrebno jih je razumeti in jih nasloviti
  • mladim je potrebno dati priložnosti prej
  • na vrednost, ki jo želimo ustvarjati v prihodnosti, je potrebno danes gledati bolj celostno
  • vsaka organizacija potrebuje Feel Good partnerja / projektnega integratorja

 

Mi bomo še naprej držali prostor za izmenjavo različnih pogledov, vnašali inspiracijo v načrtovanje prihodnosti ter vedno znova verjeli v potencial ljudi z dobrimi nameni – naj bo to v kompleksnih transformacijah organizacij ali mednarodnih razvojnih projektih.  

Prva priložnost, da se nam tudi vi na tej poti (zopet) pridružite, je brezplačni eksperiment v sklopu BB šole, ki bo potekal od 19. do 21. oktobra na neznani lokaciji. Prijave zbiramo do 4. oktobra tukaj.

P.S.: In hvala, Gostilna Danilo, za slastno spremljavo in podlago.

BB dan odprtih vrat je potekal v sklopu mednarodnega projekta StayOn, ki ga financirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška, prek EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment (Sklada Finančnega mehanizma EGP in Norveškega finančnega mehanizma za zaposlovanje mladih).

 

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke