Andrej Božič predsednik Združenja Manager

28.01.2022

S koncem januarja je predsedniško vlogo v Združenju Manager prevzel Andrej BožičMedeja Lončar, ki je ob Siemensu v Sloveniji in na Hrvaškem prevzela tudi vodenje Siemensa v Srbiji, pa bo tako svoje delo nadaljevala kot podpredsednica.

Andrej Božič v središče delovanja združenja še naprej postavlja trajnostno voditeljstvo. Ob tej priložnosti je še posebej izpostavil in čestital dosežku Lončarjeve: »Prevzem vodenja še tretjega podjetja je vreden vsega občudovanja, saj ji je to uspelo v sredini, ki je še vedno pretežno moška.«

Ob prevzemu predsedniške funkcije se je prav tako zahvalil Lončarjevi za izjemno delo, saj je mesto predsednice ZM prevzela v izjemno turbulentnem in negotovem času, v začetku epidemije. V prihodnje napoveduje še večjo odprtost združenja, še več povezovanja s člani ter predvsem mladimi in modernizacijo organizacije:

"Vi, članice in člani Združenja Manager, vodite podjetja, ki so nadpovprečno uspešna in profitabilna. To pomeni, da imate veliko znanja. Zato vabim vse, ki želite bolj aktivno sodelovati, ki ste strokovnjaki na svojih področjih, da se odzovete temu vabilu ter sooblikujete naša skupna prizadevanja tudi v tem zahtevnem predvolilnem času. Samo s skupnim, močnim in združenim glasom bomo lahko vplivali na odločevalce in na našo prihodnost."

V BB čestitamo Andreju Božiču za prevzem funkcije predsednika Združenje Manager ter Medeji Lončar za njene poslovne uspehe in odlično opravljeno delo!

Več BB novic: ArhivPrijavi se na BBNovičke